3 gedachten over “Cap Fisterra”

 1. Dat is zeker mooi. Het brengt weer herinneringen naar boven.
  Bedankt Theo, voor al je belevenissen. Het was de moeite weer waard, dik waard! Groet uit Heemskerk.

 2. Hallo Theo,
  Sorry, ik was een beetje achter met lezen, maar ben nu weer bij. Gefeliciteerd met het volbrengen van weer een monstertocht.
  Al was ik dan niet lijfelijk aanwezig… stiekem ben ik toch meegereisd. Het lijkt me prachtig, niet alleen de omgeving maar juist het contact met mensen, en jullie Ottertjes hebben daar toch geen moeite mee.
  Groetjes aan Gery en ik hoor wel weer wanneer je weer vertrekt

 3. Hoi Theo
  Ik heb nu pas gezien dat je weer een tocht gemaakt hebt. Ik heb je verhalen meteen gelezen en er weer van genoten. Hopelijk is dit niet je laatste tocht dus ik zal je site beter in de gaten moeten houden.
  Bedankt voor je verhalen en hopelijk tot een volgende keer!!
  Groetjes Marjon

Reacties zijn gesloten.