21-9-2009: Het thuisfront

Ja, en dan zijn de laatste momenten alweer aangebroken. Morgenochtend stappen Marnix en ik op het vliegtuig naar Santiago de Compostela. Woensdagochtend hopen we dan dit keer aan de goede kant van de kathedraal te staan om Theo te verwelkomen.
Die loopt dan nog drie dagen door naar Finisterra en Marnix en ik gaan ons ondertussen vermaken met geocashing. Als je niet weet wat dat is, moet je maar even googlen: in het kort komt het erop neer dat je met behulp van opgegeven co├Ârdinaten en andere aanwijzingen met je GSM dingen op moet zoeken, die anderen daar verstopt hebben. Dan zorgen we verder weer op tijd in Finisterra te zijn en ja, dan is het weer afgelopen voorlopig. Wij gaan maandag dan weer met het vliegtuig retour en Theo volgt per trein.
Iedereen heel hartelijk bedankt voor het lezen en het reageren. Het was erg leuk om te merken dat jullie meeleefden. Peter uit Veere, we kennen je niet, maar we zullen je regelmatige commentaar missen en wensen je het allerbeste! Hopelijk tot een volgende keer!
Dat geldt uiteraard voor jullie allen: tot een volgende keer! Maar eerlijk gezegd: ik ben blij dat het er nu bijna opzit en wat mij betreft mag die volgende keer wel weer even duren.
Uiteraard gaan we proberen vanuit Santiago nog een vervolg op de website te zetten, maar voor nu:
Bedankt en tot ziens!

2 gedachten over “21-9-2009: Het thuisfront”

 1. Gery, ik ken jou ook niet, maar ik vind het geweldig van je dat je ons volgers via de website op de hoogte hebt gehouden van de pelgrimstocht van Theo. Wat zul jij trots zijn op je Theo die drie keer naar Compostella is gelopen. Ik heb genoten van het dagelijkse verslag en het zal wennen zijn om straks geen bericht van Theo te lezen.
  Ik wens jullie een fijn verblijf in Santiago en wens je samen met Theo en Marnix het allerbeste.
  Hartelijke groet uit Veere.

 2. Het zit er weer bijna op. Theo wandelt niet alleen enthousiast, hij weet wat hij meemaakt ook fijnzinnig en subtiel voor de lezers uit te beelden. Daarbij komt naast het enthousiasme ook persoonlijk gevoel en humor naar voren.
  Of Theo na dit drieluik nog verder gaat, zal de tijd leren.
  Nog een prettige afronding jullie allemaal in en rond Santiago!
  Groetjes uit Brabant.

Reacties zijn gesloten.